Friday, 23 April 2010

hokey!!

yess!!hokeyy,,chenta pertame i sejak mula sampaii sis laa,,bule rendu tahap gaban aa kalo xdapadd pegang stick satu hari!!engadd dulu mase i fom1,,tyme tuhh ade tc?(tunas cemerlang)sangat best laa)bnyak game yg i pegi laa,,dapadd aa ambik pengalaman sikit,,hee then mase i fom2,,tyme tuhh mmg jarang ade kat dalam kelass aa,,banyak game aa pastuhh tc kat melaka jea,,hee buleyh laa,,banyak friendly ngun negara luar macam africa,england n s'pore!!!HAH:))tak caye?hee betull laa,,just friendly jea:))mase i fom3,,cikgu lantik i jadik kapten laa,,haha:))palingg best laa,,then tyme tuhh laa i dapadd jadik pemain melaka,,hee sungguhh menyeronok kan laa,,mssm tyme tuhh kat KL laa,,hotel 4star jea,,tahap gaban laa best dea,,mase i fom4 pulakk,,game tak banyak,,so x kluar sangadd aa,,pengetua pun yg jenis penting kan pelajaran laa,,so tak dapadd nak tunjuk kan bakat aa,,now suda 5 tahun i bergelumang ngun hoki,,rase sangadd best laa,,i sygss hokeyy laa,,*cikgu rosman,,*cikgu dijah,,*cik lye n team hokey sis,,i sure yg i slalu akan engad hoki sampaii bile bile laa,,yess i do!!

No comments:

Post a Comment

terima kasih yea bie