Saturday, 17 April 2010

openMALACCA:))

HAHA:))sini mahu cite...semalam 17/3/2010 adalh hary pling penadd laa...mule mule kene bangon kol 7 then siap siap kene g game petanque..lawan ngun sri pngkalan kalahh oo 11-3 jea...x bnyak pumm...umm patu aku,fini,teha,c.gazali and kak tyra pumm bergegas nak cabot larii...haiyoo suda naekk kete ni ttbe jea cikgu berlari kat ktowng n ckp yg ktowg ad game lwn ngun gajah berang pulokk...haiyoo ktowg pumm maen aa...sepantas yg bule sbb nak g game hockeyy...hee cikgu pulang ngun anak die then manusia yg 2 owg tuhh pumm ikud aku pulang...smpae jea kat uma lepak lepak,makan makan then bersiap siap pegi turf,,,disane ktowg punye game kul 3,,aku pulakk xde stokin nak pkai,baek kak gurl kate dak bom ade beli,,mmg dea beli pumm tp bukann stokin tp hand sockk..haiyaa trpakse aa guna kat kaki...hee first lawan ngun kl,,kalahh laa 4-o jea..oke what??xde aa teruk teruk sngat...dea owg pumm banyak pemain malysia dlm team tuhh...kire nye ktowg amek exprience aa,,bule laa...seterus nye kul 5 ktowg lawn ngun kedahh pulakk...haha...kalah jugakk laa 2-0,,huhu xteruk jugak kan kan...ktoeg mmg teror laa..lgipun ktowg jea budak sekulaa dalam game tuhh maa,,,ni untuk persediaan game mggu depan peringkat skulaa jeaa..hopin aa ktowg johan:))AMIN

No comments:

Post a Comment

terima kasih yea bie