Friday, 11 November 2011

welcome back :)

view me on -.-



Assalamualaikum , sukacita aku nak cerita tentang dah lama aku menghilang dari dunia berblog-ing aku nie . serious aku memang malas dah nak layan sume urL yg aku show kat atas tu . nak2 fb dah memng berul2 bosan . mcm da xde ape-ape da kat situ .oke lah stop here .






hhm-hhm , skrg ni cite pasal life aku menjadi budak sch . mmg bnyak dugaan ya Allah . biase ayat yg selalu org ckp " eh , esok sekolah ea ? lupe plak ko budak sekolah " yg ni mmg teruk . tapi sbgai seorg yg profesional aku trime dgn tabah dan gah . haha . tengok kaki aa beb . oke , the shit one is " weyh , tk cuti sem ke ? kitorg sume da cuti lame dah " dan dgn bangga aku answer " aku cuti bulan doblas , after 1year insyllh aku smbung degree . ko bile nak deg ? 3 taon lagi kan dip ? " . that ape yg dapat aku simpulkan kpde mereka yg nak sgt mkan penapak . ingat lah tak semua nasib org itu baik dan tak mungkin semua usaha gigih mereka dibalas dengan cepat . the important is kita pilih jalan yg tepat . belajar ikut minat jgn main soood jehh . hangak ! .

ok byee bie

2 comments:

terima kasih yea bie