Saturday, 27 March 2010

laky xde mase depan:??

eyhh,,ko bodo jea kan,,ko engadd aku ni berkenan sgt kat ko hah!!muke cam selenger,,pangaii cam babi,,heyhh babi ag baekk aa,,jalan aa ko jantan,aku punye date aku punye suke laa,aku punye pakwe lanx aku laa,,yg ko cam babi kate belakng nape bodo,,ko jeles...haisshh lanx ko laa,,awek ko yg fom3 tuhh ko jge le leklok,,yg nak masok cmpo hal aku nape pulakk,,ko nak tahu tak yg muke ko tuhh muke laki yg xde mase depan,,weyhh belum tntu laa ko buleyy tggong anak dare owg..jan engadd aku akn mlutut kat ko aa sial,,ko ngun membe membe ko same je pangaii cam cilake,,suke kate blkg,,suke kutuk owg,,klo pandaii xpe gakk,,eyhh smpaii maty aa aku engadd ko jantan siall....aku bnci ko bodo,,name sedap pangaii cam babi nak wat ape...da mampos ko....maty idop aku bukan untokk ko boda:*

No comments:

Post a Comment

terima kasih yea bie