Thursday, 1 April 2010

dugaannya

balek wajib:))bodo aa sape kate balekk wajib x best an,,umm hari ni adelahh hari paling malang aku sesudahh bbrape tahunn balekk naek bas,,yg 1st nye,da la naekk bas kokak,,ala bas yg da porak peranda dalamnye,,geramm betull laa,sec pulakk smpaii jea kat bemban,,hah ambikk ko bebudak sch bemban naek,,melambak lambak laa deowg kat dlm bas uhh,,padad laa jugakk,,senget2 bas dibuadd nye..haishh geram aku..yg lagi bengang nye seko mamat ni,,dok sbelahh aku bule pulakk isap rokok,,palingg boda aa kalo laky isap rokok ni,,gase nak sepak sepak jea,,tuhh sume bebudakk tea hill laa,,baekk jea deowg twon bas tuhh lengang gile aa,,bape ketoll jea tggl ,,hee then smpaii jea area bukit cine boleyh pulakk bas tuhh berasap,,haiyoo mencabar betoll laa,,mcm2 dugaan laa,,sume pndangg bas yg aku naekk uhh,,cuace pumm da mendongg,,lagi la mncabarr...smpaii jea at mc dengan hrapan nak balekk sndri,,yela da lame x naek bas smpaii uma,,aku ngun diah pun memberani kan diri naekk bas majid tnah,,bas yg xpena x penuhh uhh,,mule mule oke jea !!aku nanye diah ujan tak kat area sg.udg,,dea kate oke lagii kudd,,bhaha bas tuhh jln hujan pun turun dgn lebad selebad nye,,hanye tuhan jea yg tahuu isi hati aku,,smpaii jea ocean,,mall kat malke uhh,,bole jadi ad org x sehadd berdiri dlm bas,,sebelahh aku pulakk tuhh,,lagii aa mncabar,,hanye doa mnjadi pndiding aku laa,,hehe pas uh nanye diah,,kalo ujan lgii bole tak stay uma ko,,dea kate oke jea,,huhh punye laa selamadd aku,,akhir nye aku smpaii juge di ruma tepat 5.30 ptg,,

No comments:

Post a Comment

terima kasih yea bie