Saturday, 2 July 2011

1MURID 1SUKAN + 1MOOD

ohh yeeahh , hari nie pagi-pagi buta aku da bngun . cikgu hisham ckp dtg kul 7 . tp 7.30 baru aku nmpak muke dea . punya la smngt aku berkobar-kobar sbb pagi tu bdk sport science kene perform dlam senamrobik . act , ktiowg tak biase lagi so rase la gementar tahap gaban lalok an . kitowg terus kan jugak snmrobik tu step-by-step . memng lancar dan interesting . aku sungguh terharu bila ramai org puji senmrobik ktiowg mmg best . alhmdullh :) . tetibe je aku ade masalah , then balik ruma dtg balik sekolah . tak dapat la aku join larian 3km jauh nye tu . setiba nya aku kat sch , ade game netball&bolasepak . aku join netball la kan takkan football plak . aku bermain dgn penuh semangat tapi kalah . hampehhh ! itu pun sbb aku msuk gme da terlambat . ouhh damn . kejap aku main kejap aku jadi refrie . da mcm ape ntah aku time tu weyhh , huru-hara hidup aku siak .

then , aku lepak dgn bdk2 lain dlm bilik sukan . becerita tak habes2 . aku suka la live mcm ni . live yg agak tak membosan kan . da panas duduk dlm bilik sukan kitowg pergi makan2 kat kantin . makan bayau doe , ko ingat free ? ... ahh lantak ganap duit aku hari nie sbb bnyak makan . at the last , ade announce suoh pegi padang . tapi kitowg ade alasan yg kukuh untuk mals pergi ke padang . "alaa cikgu kitowg baru nak rest lepas jadi refrie kat padang td " wahaha , hebat tak alasan . alasan cikai-mikai pun cikgu dok angguk je . lepas tu kitowg plan nak balik . aku , dut , fuza , daya . da naik moto ni . tetiba ade mina dtg ckp ade makanan VIP tak termakan . so , kitowg park moto balik then pergi melahap dulu smpai licinn . makan free spe taknak ark . balik penuh perut aku mcm ATM bank da . haha

then , smpai ruma rest for while sebelom drive bawak mak & akk aku jalan2 . kitowg pegi beli buku kat POPULAR , makan ABC tanjung , pittza hut sampai la kepetang siot . memng kitowg 'GENG KUAT MAKAN' . my mom is the leader babe , aku meloloh je makan ngn akk aku . tak ingat dunia kao . tp akk aku tetibe ingt kat ayah aku pulak , oke takpe . after this kite cekik dominos pulak 4beranak . ayah the leader tau . auw auw . then da penat kitowg balik smpai uma lebih kurang 7p.m . aku online bace blog org . apehal la hawau sgt terbace pasal mamat sial tu punye cite . ouhh shit man . aku benci koa gila nak mati aa . sumpah benci gile doe . elok-elok mood aku B-A-I-K hari ni . street jadi S-I-A-L laaa . ape lagi alasan kukuh yg ko nak terang kan kat aku ? its the real ape yg aku bace sebijik ape yg aku da sangka kan dari dulu lagi . lelaki is the same . sorie .

forget about him , aku benci dah . lepas isyak aku keluar lagi tp abg aku yg drive pegi jamuan org kawin malam2 buta . then , pegi padang 1mesia kat klebang ade jualan2 . aku malas nak turun sbb mood da hancur . kitowg balik je ruma terus . kesian adik jage paking . penat ko tggu kitowg masuk park kan ? haha . sorie lee . sekarang ko taw kan hidup aku ? shopping+jalan2+makan+lepak2 . every day aku akan buat mcm tu kalo aku ade D-U-I-T .

P/S : MOOD aku is the word of S-I-A-L

No comments:

Post a Comment

terima kasih yea bie