Tuesday, 13 December 2011

indah nya dunia :)

haii chuii , meyh sini meyh kenali diri aku sejak zaman mula terjerumus ke alam remaja . maksudnye , sewaktu di sec . sch dulu . tapi hari ni pict aku tak banyak sgt nak dipertontonkan yerr .

so bermula la aku di sini





innocent nye gamba ni kan ? time form2 ni


oke now , when i form3 . zaman PMR ni laa aku menjadi manusia yg terlalu aktif . aku maen hoki , silat and da tentu la aku bnyak 'tuang kelas' . hihi .






dpt beza kan aku yg mne ? oke ni time aktif , muke pun gelap+selekeh-bekeh .anak spe la ni . hik3 . time form3 nie laa zaman kegedikan aku . mula nak cube2 bercouple tapi hampehh .oke naik je form4 aku mule kenal spe diriku ini . mula menjadi diri sendiri dan da mulakan langkah menjadi seorang yg lebih dewasa .aku semakin dewasa ? ya , mmg dewasa sehingga dpt membezakan yg mane baik dan yg mne buruk .

taraa , it's me




cari mne aku ?





oke , lepas tu semakin dewasa . mase aku form5 , aku tinggal kan semua aktiviti dan belaja tanpa henti .aku just join actvt yg ringan2 je . mls nak penat ahh . dan aku mule mngenali dunia . aku ade kawan2 yg sentiase disisi aku disaat sedih susah senng dan gembira . love u'oll .












ouhh wee , can go . lepas tu abes da sec .sch aku , dapt result and decide msok form6 . hah , lagi la dewasa lesen moto kereta ade . hoho . disini aku mule mnjadi seorg yg bermaruah . aku cube tingkatkan diri untuk mereka ( keluarga ) .

anak bangsa :)











oke , tu je pict yg dpt upload . ade bnyak lg tp mls la nak penat2 , tkpe tggu dpt pict dri dslr epul pasal party kitowg kat tepi pntai k , see you .


much love : wahida saffiya



No comments:

Post a Comment

terima kasih yea bie