Sunday, 18 December 2011

fanatic ♥ Sebago

hye chuii , today i would like to share with u'oll about the new trendy-mendy shoe . hemhem , aku da mula fanatic with this since a month ago . But , my mom always said
' No Money No Way Baby '
Haa , with the huge spirit . aku mula la berjinak-jinak mengumpul duit .
the most silence the most money i can get , huahua

Ok , we start now
1
.
.
.
.
2
.
.
.
.
3











oopss , tu dia selingan cerita aku hari nie . nak tawu nie gambar time kitowg balik dari tgok cikgu kami nikah
PN HAYATI MD HASSAN,cik bahiyah ( WARDEN SIS ) pun ade ,
terasa macam aku pulak yg di ijabkabul kan . hemhem ( gatal ko )
sambil menyelam minum air , sambil jenjalan bergambar dulu
btw , thanks jugak kat RIZZAH PHOTOGRAPHER sbb sudi takes some pic for the memories

ok , the best one

ready
.
.
.
cheers
.
.
.
fabulous
.
.
.
here we go
|

|

|

****************************




************************


YEAHH ! peeps looks on top . nie la fashion terbaru anak gadis macam kita skrg
yess , the cutest name for me is ' SEBAGO ' , kalau nak mnje lagi ' SEBAGO BABY ' . boyeee :)
nice kan ? lagi-lagi when you buy a red colour , mmg manarik dan sgt gorgeous .

ok bie , i'm going to study that time
bye-bye from ' sebago '





from me : wahida saffiya

No comments:

Post a Comment

terima kasih yea bie